Добре дошли

Печат

ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС, ЗА ДА НАПРАВИМ СРЕДАТА НИ ЗА ЖИВОТ ПО-КОМФОРТНА, ПО-УЮТНА, ПО-ДОБРА !!! 

Честита Нова 2020 година на всички наши клиенти, колеги и партньори!

Бъдете здрави и нека заедно вървим напред, а резултатите от сътрудничеството ни са все по-приятни, естетични и функционални!

Стартираме годината с нови предложения от мивките SCHOCK, безспорно най-добрия избор на пазара. При нас ще намерите нужната информация, консултация и най-добрите цени!

  

Правим още една крачка към комплексното обслужване на нашите клиенти. Заповядайте, да изберем заедно цвета на стените с боите на CROWN - кралската нотка във вашия интериор. 


Защо CROWN:
- подбрана гама готови цветове и възможност за тониране;
- оригинални продукти за акценти;
- здраво и устойчиво покритие;
- висока покривност на конкурентна цена
Защо при нас:
- ще ви дадем идеи;
- ще ви помогнем в избора на цвят, съобразно цялостния интериор;
- ще предвидим оптималното количество боя;
- нашите колеги ще положат боята перфектно;
- просто защото сме добри :) 
Заповядайте и се уверете сами !

 

Ние от "Аридо М" можем да ви бъдем полезни, когато сте на прага на новия си дом, когато ви предстои ремонт на жилището или офиса, или просто когато имате нужда от нещо ново и свежо в интериора. Наша цел е разработването на интериорни решения, отговарящи на вашата индивидуалност и съчетаващи стил, уют и практичност.

Заповядайте, за нас ще бъде удоволствие, да осъществим идеите ви!

Студио "Аридо М" разполага с екип от специалисти за всички ремонтни и довършителни услуги, в съвместна работа с които бързо и качествено осъществяваме цялостни интериорни проекти.

Наш приоритет е обзавеждането на кухни, работим с италиански и български производители, залагаме на функцията и комфорта. Нашите проектанти ще ви предложат най-доброто за вас решение, най-подходящите материали, уреди и аксесоари.

ПРЕЗ МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ 2020 - СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ НА УРЕДИ ЗА ВГРАЖДАНЕ; НА ФОКУС СА НОВИТЕ ПАКЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ НА LEKSGROUP И ТЕКА ЗА КУХНЕНСКИ УРЕДИ - ПЕРФЕКТНА ФУНКЦИЯ И ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН, НА СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ И ДОПЪЛНИТЕЛНИ БОНУСИ САМО ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ!

НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ ПРЕДСТАВЯМЕ И УРЕДИТЕ от марките AEG и ELECTROLUX - достъпното качество и лукс! Нови моделир нови цени и 5-годишна гаранция юь уредите ELECTROLUX!

Колекцията уреди за кухня AEG и ELECTROLUX всеки месец е със специални промоционални предложения.

Пълна информация за актуалните ни оферти, ще намерите тук и на страницата ни в FACEBOOK   https://www.facebook.com/aridobg/ !!!

 

Cucinexport Италия

Галерия

Friday the 12th.
Copyright 2012
Top Online Poker