Добре дошли

Печат

ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС, ЗА ДА НАПРАВИМ СРЕДАТА НИ ЗА ЖИВОТ ПО-КОМФОРТНА, ПО-УЮТНА, ПО-ДОБРА !!! 

В очакване на Коледните Празници, подготвяме за вас специални предложения!

Бъдете здрави и нека заедно вървим напред, а резултатите от сътрудничеството ни са все по-приятни, естетични и функционални!

Акцентираме отново на нови предложения от мивките SCHOCK, безспорно най-добрия избор на пазара. При нас ще намерите нужната информация, консултация и най-добрите цени!

Коледната ни кампания, ще включва по традиция и специални предложения за матраци от марките MAGNIFLEX и iSleep.

  

Все повече се придържаме към идеята за комплексно обслужване на нашите клиенти. Заповядайте, да изберем заедно цвета на стените с боите на CROWN - кралската нотка във вашия интериор, да оборудваме банята, да изберем подови настилки - всичко това със съдействието на нашите партньорски фирми.


Защо CROWN:
- подбрана гама готови цветове и възможност за тониране;
- оригинални продукти за акценти;
- здраво и устойчиво покритие;
- висока покривност на конкурентна цена
Защо при нас:
- ще ви дадем идеи;
- ще ви помогнем в избора на цвят, съобразно цялостния интериор;
- ще предвидим оптималното количество боя;
- нашите колеги ще положат боята перфектно;
- просто защото сме добри :) 
Заповядайте и се уверете сами !

 

Ние от "Аридо М" можем да ви бъдем полезни, когато сте на прага на новия си дом, когато ви предстои ремонт на жилището или офиса, или просто когато имате нужда от нещо ново и свежо в интериора. Наша цел е разработването на интериорни решения, отговарящи на вашата индивидуалност и съчетаващи стил, уют и практичност.

Заповядайте, за нас ще бъде удоволствие, да осъществим идеите ви!

Студио "Аридо М" разполага с екип от специалисти за всички ремонтни и довършителни услуги, в съвместна работа с които бързо и качествено осъществяваме цялостни интериорни проекти.

Наш приоритет е обзавеждането на кухни, работим с български производители, залагаме на функцията и комфорта. Нашите проектанти, ще ви предложат най-доброто за вас решение, най-подходящите материали, уреди и аксесоари.

ПРЕЗ МЕСЕЦ НОЕМВРИ 2023 - СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ НА УРЕДИ ЗА ВГРАЖДАНЕ; НА ФОКУС СА НОВИТЕ ПАКЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ НА LEKSGROUP ЗА КУХНЕНСКИ УРЕДИ - ПЕРФЕКТНА ФУНКЦИЯ И ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН, НА СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ И ДОПЪЛНИТЕЛНИ БОНУСИ САМО ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ!

НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ ПРЕДСТАВЯМЕ И УРЕДИТЕ от марките AEG и ELECTROLUX - достъпното качество и лукс! Нови модели, нови цени и 5-годишна гаранция!

Колекцията уреди за кухня AEG и ELECTROLUX всеки месец е със специални промоционални предложения.

Пълна информация за актуалните ни оферти, ще намерите тук и на страницата ни в FACEBOOK   https://www.facebook.com/aridobg/ !!!

 

Cucinexport Италия

Галерия

Tuesday the 16th.
Copyright 2012
Top Online Poker